FUCK

CANCER

Ljust

Det går i perioder det här med bloggen! Men så är det väl med allt egentligen! Vissa dagar är enklare än andra, men det är så jädra skönt att dagarna blir ljusare för då blir dom ju längre och man blir mycket piggare! 

Jag fattar inte den här hysterin kring adhd. Alla ska göra utredningar till höger och vänster. Det ska skrikas ut om man har diagnosen! Jag blir så jävla trött! Är det fränt att ha adhd tycker ni? Jag stämmer in på nästan alla adhd symtom som finns men jag behöver inte få det på papper utan jag är helt hundra på att de växer bort om man inte sätter sig i en offerroll. 

Dom flesta är sjuk eller har någon diagnos nu förtiden.
Jag har hypotyreos och sambon har diabetes men inte fan drar vi upp de så fort man blir på dåligt humör eller är trött.. Det är tydligen modernt att vara sjuk på något sätt! Vänta tills ni blir riktigt jävla sjuka då kanske ni inte hakar upp er på minsta lilla.. Det finns faktiskt dom som lever med en sjukdom som har dödligutgång. :(

Blir irriterad när jag tänker på de, så nu avrundar jag med lite bilder så man blir på bra humör!

Kan inte ladda upp bilder tydligen så vi skiter i det med.

Haha


Måndag och vardag

Så nu är man tillbaka i vardagen, förlovad och taggad inför vad som komma skall!! :)

Börjat längta till våren nu.. Men först påsk!!! Jag älskar påsken, det är min favorit högtid!

Modin skrattade idag, högt och 2 gånger dessutom. Sånt där härligt bebis skratt som man blir varm i kroppen av! Han börjar bli så stor och är så delaktig hela tiden. 

Malva fyller snart 9 år. Stanna tiden någon! Min älskade stor tjej! Du va ju nyss bebis! 

Ska försöka sova nu! Dröm sött allihopa

Stockholm

Efter kryssningen drog vi till Rissne för att spendera helgen med Syrran och Izak! Fredagen hängde vi bara hemma och på lördagen var vi in till stan. Malva fick träffa sin Tilda som hon lärde känna i Turkiet! Vänskapen var lika stark nu som då! Vi fick även träffa Sandra och kramas lite med henne. Alltid lika härligt! Söndagen rullade vi hemöver, barnen var super duktiga i bilen och föret var så där. Töigt och blaskigt till en början, många bilolyckor.. Minusgrader och snöstorm på slutet! 

Izak och Modin

Fina presenter!

Izak och Malva på tunnelbanan

Malva och Tilda

Pernilla och Modin

Kryssningen

Bestod annars av god mat, shopping och kärlek!







Han gick ner på knä!

Måste ju ta vid där jag slutade i torsdags!!!

När vi kom ombord på båten så tog vi en rundtur då Fredrik aldrig hade varit på kryssning innan. Sen gick vi ner till hytten för att göra oss i ordning för middagen! Jag var lite tjejsur eftersom det var våran 1 årsdag och Fredrik hade inte sagt något om de överhuvudtaget. Jag va säker på att han hade glömt så jag tänkte att de va dags att ifrågasätta detta! Jag tog och frågade rakt ut om han inte hade något han ville säga till mig.. Men nej det hade han ju inte! Jaja tänkte jag, jag håller käften så kan jag berätta för honom i morgon vad han missade så han får ångest över att han har glömt våran dag. Jag gick in på toaletten för att göra det sista innan vi skulle gå och när jag kommer ut får jag en ask i min hand! Jag blir tårögd (känslig som jag är) så jag vänder mig om och öppnar, ser två ringar och då vänder jag mig om och då står Fredrik på knä och frågar om jag vill gifta mig med honom! 


Jag svarade ja! 

Så nu är jag förlovad för första gången i mitt liv! 



RSS 2.0