Gäsp

Jag är trött!

Filmen

För många månader sedan fick jag ett filmtips, jag fick handlingen men ingen titel =) När jag ikväll skulle se på film fick slumpen avgöra vad på min hårddisk som skulle bli kvällens film, och woops, där va den!



Life As We Know It!


Negerbollar

Jag och Malva har ätit hemmagjord pizza idag och nu har stumpan gjort negerbollar för klockan sju då börjar Bingolotto och vi ska spela! <3 Hoppas på en fin vinst denna söndag, det skulle jag behöva nu känner jag!


Tänk om man fick packa väskan och åka på en solsemester! Åhhh! Ge mig! 

 

Host Host

Den här förkylningen verkar inte vilja släppa. Har hostat och mått dåligt som faan i natt! Jag och Malva ska ta ett bad nu och se om man känner sig piggare efter det! I morgon är det måndag och då vill jag börja gå ut och gå igen så hostan måste bort!



P&K

<3

Nu ska jag titta på film och sen sova sött! <3

Nykteristen

Malva har åkt till hennes mormor och morfar! Jag är alltså barnledig och väldigt sugen på att göra något roligt! Livet har förändrats väldigt mycket när man inte längre dricker! Hade jag inte haft mitt löfte så hade jag varit på väg på fest redan nu! Men icke. Inget alkoholintag = inga vänner att leka med på helgen! Så nu ska jag kolla vad mina riktiga vänner har för helgplaner och sen ska jag bestämma mig för vad jag ska göra!!


Mvh Nykteristen! 27 dagar btw ;) haha
 

Smell me

Jag luktar som en karl.. Har ont som fasen i mitt högra skulderblad, inte hela utan längst upp.. Har en knöl där! Antar att det är en muskelknut! Hade behövt lite tigerbalsam och en massage men har fasen inget och ingen som kan utföra det på mig så jag fick nöja mig med en billig massageolja som luktar karl, man, gubbe och smörja mig själv!! HAHA det stod att det skulle va lavendel men det vette tusan om jag kan hålla med om att det doftar de!!

Publicerad ej det här inlägget innan jag fick bedömningen av en jourhavande dr att börja en 7dagars kur med Relifex! Om inte det funkar så måste jag uppsöka min hc för vidare undersökning! Man kunde bli trött och dåsig av denna kur, MEN kul. Trött är mitt andra namn ju! Det blir nog bra tillslut! 


Kärlek och GodNatt

  

Olika livsöden

Som jag sa tidigare har jag varit sängliggandes i dag, tills min granne sa åt mig att komma och fika eftersom näringsintaget inte har varit så stort (obefintligt helt enkelt) Så jag drog på mig mina softbrallor och ett linne, när jag kommer ut i trapphuset så har hon tagit ut bord och stolar och det sitter 2 främmande killar där vid bordet. Jag presenterade mig och undrade givetvis varför vi skulle fika i trapphuset, anledningen var att en av killarna va allergisk mot pälsdjur, vilket både jag och Eva har i våra hem. En av dessa killar, Jokke var med om en snowboard olycka i Åre 2001, (Red bull big air) och det andra var hans assistent Micke! Vi blev sittandes i flera timmar och pratade om olika livsöden och det var den mest givande dagen på väldigt länge måste jag säga! Min tro på att man ska ta vara på livet för man vet aldrig när olyckan är framme blev betydligt starkare idag!


Jag har även läst ut boken som jag började med igår, den som handlar om min dåvarande rektors son som gick bort i cancer. Jag va en elev till henne under den här tiden och det gör den här boken väldigt speciell för mig. Jag både ser henne, hennes familj framför mig och hör hennes röst. Jag känner igen mycket som hon nämner om skolan och jag känner hennes lidande väldigt starkt. En mycket stark kvinna! Sida 233 bröt jag ihop på och sen forsade tårarna till sista sidan. Boken heter Livsvilja av Ingegerd Bäckström. LÄS DEN!


KRAMAR 


Hittade ett repotage om Jokke http://ltz.se/merurlt/reportage/1.3862444-jokke-gar-mot-alla-odds
 

Skjut mig

vad är det för fel på mig idag.. Kallsvettas och bara skakar! Trodde jag skulle må bättre efter en dusch men det blev tvärtom! Skulle aldrig ha klivit upp!



ps,

Om man lever ensam, behöver man inte riskera att förlora någon! Ds

vad hände?

Vart tog mitt liv vägen? Fan, i år fyller man 26 år.. (Läs snart 30) Vad hände? När gick allt så fort. Vad har jag gjort med mitt liv... Vad ska jag göra med resten? Många frågor som det inte finns svar på! Framtiden är min eller? Man kanske borde prova något nytt?




Eller?

en kaktus i min hals

Tar mig inte upp ur sängen i dag, har en förkylning från helvete och en axel som värker som bara den.. Det känns som att någon har kört ner en kaktus i min hals =( Ur näsan rinner det mest blod! Värsta natten och morgonen i mitt liv =( Har börjat läsa en bok som heter Livsvilja som min rektor på gymnasiet har skrivit, den handlar om hennes son och hans kamp mot cancer.. Deras kamp, familjens! Så nu ska jag dricka mitt te och läsa min bok! Har som tur är min lilla älskling som passar upp på mig och hjälper mig om det är något! Åh min Malva, vad vore jag utan dig? 



Har bara gamla bilder att bjuda på då min mobil är trasig och jag inte kan använda kameran! Håll till godo..!

yes iam

Idag är jag väldigt godis sugen, choklad sugen! Störigt!


när man ryser

Den bästa känslan i världen är när man ryser tycker jag! Många gånger har jag ryst av att någon tar i mig men jag har aldrig tidigare upplevt att jag ryser av att ta i en människa. Det finns en speciell godbit som jag får ståpäls av att ta på och det är fasen kärlek det! <3


Du vet vem du är!


Sunday bloody sunday

Har haft ett par jobbiga dagar, men nu här ikväll så fick jag en känsla av att jag snart får medvind! Det känns otroligt bra och jag tror den här veckan kommer ha mycket bra med sig!

Hoppas ni får en bra vecka för det tänker jag ha! <3   


Lars







Du saknas!


värsta folksamlingen!

Tycker det är konstigt att ibland när man går utanför dörren så träffar man inte en käft och sen helt plötsligt träffar man 6st olika människor i loppet av 5 minuter om ens det! Värsta folksamlingen!

Idag har jag huvudvärk.. Vet inte varför men det går väl över snart! Malva har lagt sig och jag ska kolla om det är något på tven i kväll eller om man ska ta och sortera någon låda eller något annat spännande ;)

Hade det inte varit så jävla halt hade jag tagit en promenad till men det går ju fasen inte att ta sig fram, glider bara man kliver utanför dörren! Hade inte så mycket mer på hjärtat just nu!

Tjing


Vita arkivet

Jag har hittat en låt som jag vill ska spelas på min begravning i nuläget. Feels like home med Edwina Hayes! En otroligt vacker låt! Vita arkivet måste ändras!

På tisdag ska jag på första mötet på Malvas blivande skola =) Väldigt spännande OCH nervöst! Mammas tjej är stor nu. Fyller 6 år om 3 månader.. Förstår ni? HELT SJUKT! Börjar nästan gråta när jag tänker på det!

Fullt ös sen sex i morse! :)

imag2667_1326615 (MMS)

Fullt ös sen sex i morse! :)


Barnbytardagar =)

Vilken bra dag vi har haft det! Jag, Malva och Simon gjorde lite fika och knöt ihop snowracern och pulkan sen drog vi till Malvas dagis.. Frida, Maja, Ante, Elias och Vide kom sen och gjorde oss sällskap! Sen följde Malva med Simon och Frida och jag tog Elias och Vide så Maja och Ante fick lite egentid! 

Grabbarna sover nu sött och jag ska titta på en film! Har lite ont i hjärtat idag men det går väl över hoppas jag!


Malva drog till Simon så nu har jag 3 kill...

imag2662_1326556 (MMS)

Malva drog till Simon så nu har jag 3 killar för mig själv! :) Mys lördag..


Simon och Malva

Hade glömt hur underbart det är med flera barn i hushållet! Vakna av att man hör hur barnen viskar till varandra och att dom leker som aldrig förr! Somnade sött gjorde dom också till boken jag läste för dom igår! Nu ska jag fixa lite lunch sen ska vi ut och åka pulka och snowracer!


Fina barn <3


speljävulen

Försökte återuppta min karriär i Angry Birds nu innan jag skulle slå igen mina vackra blå men jag blev bara irriterad på fågel jävlarna som inte gjorde som jag ville.. HAHA! Nån vidare spel människa har man aldrig varit! ;) Förutom wii bowling då och nintendo 8bitars! Åh jag får inte glömma Jack Vagas, grodjakten =)


Sov gott världen!

järalös

Duktig hemmafru som man är så är man klar med alla sysslor i hushållet och är nu järalös! Det är nu man skulle ha haft en bra film eller serie att titta på! Borde inte Big Brother börja snart? =) Tror det blir den där betalkanalen i år va! =) haha..

Hoppas alla får en fortsatt bra kväll, nu ska jag läsa lite bloggar! <3

Micka



Grattis min vän på 26 års dagen! Jag älskar dig!

Bilden är ifrån 9:ans avslutningskatalog =)


Vart går gränsen?

Jag har en fundering, vart går gränsen när det gäller ex? Sina föredetta.. Minns när man va ung och sa att ens ex var förbjudna! MEN hallå, det funkar ju inte. Ju äldre man blir ju större blir chansen att man träffar någon som en bekant eller vän redan har varit tillsammans med tidigare. Alla har vi ju våra ex!!

Personligen tycker jag att det är lite små sjukt att förbjuda andra människor att dejta ens ex. Har man haft ett liv med en människa men av olika anledningar har det inte funkat så man har gjort slut, då önskar man väl den människan det bästa i fortsättningen och det är ju inte upp till andra vad det bästa för den är utan det är ju upp till den själv. OCH råkar det då vara min bästa vän så varsågod! Varför ska man hindra andras lycka?

Jag tycker att alla borde få prova sina vingar, sen om det är känsligt och jobbigt ibland så är det bara att bita ihop för allt händer av en anledning! <3 Man kan inte äga andra människor och vänskap är inte vänskap om man inte delar med sig och förlåter varandra!


 


Drar på en tur!

imag2633_1325850 (MMS)

Drar på en tur!


rallykalle

Men dra på trissor vad det snöar! =) Jag och Malva var på affären i morse, men innan vi kom ditt så körde vi fast i alla snö på parkeringen! Tur att man är rallykalle och kan skotta sig fram! Håller på att städa lite och ska boka tvättstugan, har knappt några rena kläder! I helgen ska Malva leka med sin kusin Izak! Nu kom grannens katt och efter kom Affe i en väldigt hög hastighet! Affe nös förövrigt på Malva i morse! SJUKT KUL! <3


Puss och Kram

RSS 2.0