Otursfågel!

Jag har maximal otur i livet! Just nu har jag äntligen lite flyt när det gäller jobb, vilket är en otrolig lättnad! Ekonomin är min största stressfaktor här i livet, att få allt att gå ihop! Nu kan jag äntligen slappna av och leta min drömman i lugn och ro! Enligt en spådom så ska jag inte ha ett förhållande förrens i Februari 2013! Så i sommar kanske man börjar dejta någon som man ska spendera resten av sitt liv med <3 GUD VAD JAG LÄNGTAR.  

Det går bra nu

Mitt i alla min sjukhet ringde dom från ett jobb jag sökt och berättade att dom vill ha mig! =) Så i morgon ska jag i väg och skriva papper på ännu ett nytt jobb! Grattis till mig! <3


- 41290483209840932 grader

Idag är det svin kallt ute, ville ta på mig overall och pannband för att jag frös så mycket.. Har även hostat hela morgonen så tillslut så började jag kräkas.. Idag ska jag ligga och vara sjuk, eller förresten, ligga och bli frisk menar jag! Sova bort den här förkylningen! Det låter väl bra?! Gud så trött och sliten jag är!


Mjau Maju

BB

Just i dag älskar jag Big Brother! Simpan, Martin och Peter I LOVE! Fan vad kuung!

visat upp

Här har det hänt grejer! Inte på bloggen men i mitt liv! Jag har tagit examen och är nu utbildad till personlig assistent! Har fått x antal jobb =) Malva är snart på väg att börja skolan, håller på med överlämningssamtal på dagis.. Det rullar på! Lelle har varit hemma från England och visat upp magen (Baby bab).. Jag håller på bli förkyld!  

Det blir nog bra det här iaf!  

Förändring!

Jag ska klippa mig idag! =) Ska bli spännande!

Lika som bär!

Lilo och Stitch



Malva och Affe


Legofriends

Malva samlar på legofriends! Hon har köpt några själv genom att spara veckopengar och för pengar hon fått i present. Nu har hon 8 olika förpackningar och det finns 5 till att köpa! Men dom 5 som finns är lite dyrare, billigaste ligger på 249kr och dyraste 799kr!

Hon är jätte stolt över sin samling och bygger grejerna alldeles själv! Väldigt kul att se! Jag gillar också lego! Så om ni nu har tänkt köpa något åt min tjej så är detta ett tips, men om ni är osäkra på vilka hon har så har jag (som älskar listor) skrivit just en lista över det! =)



 

JAG VILL HA

Jag har sett något som jag ska ha! Jag vill inte ha, utan ska ha! Det jag vill ha det får jag! Så ur min väg! För nu jävlar finns det ingen återvändo!

PANIK

Fan jävla helvete vad det körde ihop sig då! Malva har gått och blivit sjuk och jag har sista veckan i skolan. Iofs ska hon till Fredde på torsdag men i morgon då? Då jag har prov hela dagen lång, vem tar henne då??

Eminem - Space Bound

love is evol spell it backwards i'll show you

huvudvärk

Idag går jag till sängs med huvudvärk... Brukar inte ha huvudvärk men får helt enkelt sova bort den! Ska jobba i morgon, innan jag går till skolan! Malva har dragit på sig ögoninflammation (eller en förkylning som satt sig i ögonen) inte ovanligt när det gäller henne, har hänt förr! Hon får stanna hemma med Affe och grannen och se på det kungliga dopet!


Nej men nu får det va nog! God Natt!


Tears of an angel

Pleasure of love lasts
 but a moment, Pain of
love lasts a lifetime


<3

Älska mig som mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det mest!


Just i dag är jag stark!

imag2876_1337522 (MMS)

Just i dag är jag stark!


Hittade dessa gosaker innan för dörren! Gu...

imag2914_1337506 (MMS)

Hittade dessa gosaker innan för dörren! Gulligt! <3 Men vem är våran beundrare?


Jag älskar dig!

Varför ska man planera en framtid som man kanske inte ens får uppleva? Ett liv kan släckas så otroligt fort.. Borde man leva som om varje dag vore den sista? Jag menar inte att man ska festa varje dag bara för att man ska leva livet, utan jag tänker mer på att man aldrig ska somna osams och man ska aldrig skiljas åt osams. Berätta för dom man älskar att man älskar dom och var stolt över sig själv. Följa sitt hjärta och inte låta någon annan säga vad du ska och inte ska göra..




Tre viktiga ord, Jag älskar dig!

Kalas med dom bästa!

imag2901_1336821 (MMS)

Kalas med dom bästa!


Karin 85 år!

imag2900_1336821 (MMS)

Karin 85 år!


Stress eller oro?

Jag känner mig sällan stressad, däremot lever jag alltid med en ständig oro för vissa saker! Vilket nu har påverkat min kropp negativt och därför har min mens bestämt sig för att försvinna på obestämd tid! OCH NEJ ni behöver inte fundera och luska i om jag är gravid för det är jag inte! Så nu vet ni det! Oro kanske blir stress i sig men jag kan inte påstå att jag är särskilt stressad... Det återstår att se vad som händer här framöver! 

det börjar uppifrån

När man går ner i vikt så sägs det att det börjar uppifrån och det vill jag lova att det gör, mina armar böjar bli mindre och brösten passar bättre i bhn, blir inte den "dubbelbröst" längre!! Så nu kämpar vi på, det finns mycket mer att ta ifrån runt midjan och på låren ;) 


Nu ska jag plugga!  


Jag fick även denna vackra "sy puff pedist...

imag2883_1336684 (MMS)

Jag fick även denna vackra "sy puff pedistal" av mormor! Passade perfekt in i mitt hem.


Fick denna fina klocka efter mormor!

imag2881_1336683 (MMS)

Fick denna fina klocka efter mormor!


Har varit på en jätte fin begravning idag!...

imag2886_1336681 (MMS)

Har varit på en jätte fin begravning idag! Vi ses i nagiala momma!


Är det över nu?

Funderar på om min karriär inom blogg världen är över. Känns inte som att det ger mig något att blogga längre!


Ska fundera ett par dagar till innan jag tar ett beslut!

Back in the days

Anna-Sara, Lelle och Sandra minns ni Richard Marx, Right Here Waiting!!! Jag väntar här på er jag! <3 Kommer alltid göra!

Alison Krauss - When You Say Nothing At All

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may, I could never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes sayin' you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near, you drown out the crowd
Old Mr. Webster could never define
What's being said between your heart and mine

....

Dagar blir veckor, veckor blir månader och månader blir år!!


Någon som vill följa med? :)

imag2879_1336467 (MMS)

Någon som vill följa med? :)


What´s up?

Nu är det nedräkning, i morgon ska vi tenta av del 3 och sen har vi bara en liten kurs kvar! Idag är det 2,5 vecka kvar innan vi tar examen!

Torsdag är det begravning som gäller sen åker Malva till sin pappa över helgen.. Jag har ingen plan men det brukar som ordna till sig! ;)

Nej nu börjar alla klasskompisar att landa så nu kör vi igång!


Smygrökarna

En klassisk grej som man ser när man passerar varje skola, Mattanterna som står och röker någonstans bakom något (elskåp, lastbryggan eller husknuten) i anslutning till skolan!



Minnesstund på skolan för Jenny.. Vila i f...

imag2850_1335947 (MMS)

Minnesstund på skolan för Jenny.. Vila i frid!


RSS 2.0