Du är den finaste jag vet ♡

 
 
 
 
 
Jag älskar dig! Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

Tråkigt

Bytte pass på jobbet pga av sjukdom så idag missade jag Zebbes dop, tråkigt men det positiva med det hela är att jag går på semester redan i morgon istället! Jag behöver det nu. Semester alltså, vila upp mig lite och umgås med nära och kära! Om 2 veckor får jag träffa Anna-Sara också och på fredag får jag träffa Sandra ♡ Tjejerna fyller ju 30 i år så de blir fest för hela slanten.. Ska nog prova alkoholfritt rosévin då :) Dom säger att de är gott så det kan ju vara kul att ge de en chans! Imorgon är det barnkalas, sötnosen Travis har ju fyllt 2 år!!!

Ge mig sol på semestern, jag vill åka med vänner och massa barn till någon pöl och mysa!

Sol!

Jag älskar sol, dock är det inte lika kul att sola när man är gravid så jag har mest badat dom senaste dagarna! :) Tycker tiden går så himla fort när man är långledig och hittar på en massa skoj! Snart har jag en veckas semester och det ska blir såå härligt! Hoppas jag får sol. En gäng 30 åra fester ligger runt hörnet och idag har vi firat min sambo som blev 26 år gammal ;) lamköttet haha
 
Nej nu är min rast över och pliken kallar! Puss

vilka är ni?

som läser egentligen???
 
 
Ni kan väl skicka en kommentar, publicerar den inte om ni inte vill ;) Säg bara till i så fall. 

Här är

bebisen våran :)
 
 
söt fot ♥
 

Nervös

Börjar bli lite pirrig i magen just nu :) UL i morgon. . . ska bli kul att se vad det är för vildbaby där inne!! 
 
 
 
 
 
 
 

Hjuling

 
 
 
 
 

Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

vi var på bröllopsfest i lördags!  Jag hade min nya klänning på mig. Nackdelen var att brösten hade blivit lite större sen jag köpte den pga graviditeten så silvertejp fick rädda mig ;) 
 
Magen i vecka 19 ♥
 

RSS 2.0