I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true, I was made for you

I climbed across the mountaintops
Travel across the ocean blue
I cross over lines and I broke all the rules
And baby I broke them all for you

Oh because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do, I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
All of the friends who think that I'm blessed
They don't know I'm in this mess

No they don't know who I really am
And they don't know what I've been through
Like you do, and I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am

Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true, I was made for you
Oh yeah, and it's true that I was made for you

Fortius

Jag är stark, en av dom starkaste! Men det är inte pga av att jag tvingas genomlida sorg och smärta, utan det är pga av att jag väljer att vara stark i situationer då många andra väljer att ge upp. Styrka defineras utifrån hur vi väljer att gå vidare från tragedier, hur vi väljer ljus framför mörker, väljer att kämpa framför att ge upp. Och jag vet hur man fattar dom valen, även fast det ibland verkar helt omöjligt! Och därför är jag stark!!




Lite tankar!

Utan äkta kärlek tror jag inte man kan vara en bra förälder, speciellt inte om man bara får uppleva motgångar under en längre tid. Jag har inte alltid gjort rätt men den enda som kan dömma mig är min dotter! Jag är inte felfri, men vem är? Skillnaden är att jag gör något åt mina misstag och jag lär mig i stället för att göra om dom.. Jag älskar mitt liv och jag älskar dom som ingår i det! Livet blir aldrig smärtfritt eller problemfritt, men det är mycket lättare att hantera saker när man är flera som hjälps åt att bära bördan!


This is my Life <3


En liten present hade jag fått i morse!

imag2037_1316261 (MMS)

En liten present hade jag fått i morse!


Mitt hjärtas skatt <3

Det finns så många känslor som inte går att förklara i ord! För första gången i mitt liv känner jag att jag har hittat den människan som är gjord för mig! Min andra hälft, min själsfrände. Två helt olika liv men endå så lika =)

Jag älskar dig!


Long time no see

Har inte haft lust att blogga på ett tag, har inte haft så mycket att dela med mig om! Livet rullar på! Har blivit sambo och trivs hur bra som helst med det! =) Älskar att ha någon mer än Malva att dela vardagen med! <3 Har hittat världens bästa kille och är väldigt lycklig helt enkelt!

På tisdag är det 6 år sedan Cenny gick bort, 6 år av saknad och det känns fortfarande som i går telefonen ringde och jag blev slagen av verkligeheten att han va borta. Varje dag ser jag kortet på han på mitt kylskåp och varje dag så tänker jag på vårat sista samtal! Saknar ditt leende och ditt skratt, saknar allt jävla påhitt du hade för dig och jag saknar känslan jag fick i magen när jag såg att det va du som ringde! Jag hoppas du har det bra <3

Affe gillar verkligen inte regn kan jag ju även berätta men vi kämpar på att få honom att vänja sig med det =) Vi bor ju i Sverige och snart kommer det ju även snö! Undra vad han kommer tycka om det! Har lite kläder på g till honom iaf så han inte behöver frysa så mycket!!

Ska bli bättre på att blogga! Puss

RSS 2.0