mörkrädd/mörktrött!

Så ja! Nu får fröken Lindström sova =) Har läst så långt som jag behövde!! Undrar om det kommer vara lika skönt att vakna i morgon bitti som det va i dag? Älskar att det är ljust på morgonen. Har blivit en smula mörkrädd på slutet! Och mörktrött! haha kan man va de? Jooo, jag blir svin trött av att det är mörkt ute! Älskar sommarens ljusa nätter! Ge mig!


GodNatt Världen! Poff!



Affe på skolan

Nu har jag gjort allt utom att plugga... I kväll när Malva lagt sig måste jag läsa, läsa, läsa! Ska tenta av första delen på onsdag och sen börjar jag med del 2! Har blivit ett gäng nu som "hänger" på skolan! Svin kul. Alla har olika funktioner i gruppen och vi passar skit bra ihop. Om jag vill så får jag ta med Affe på skolan och det känns faktiskt jävligt bra! Om det skulle köra ihop sig får han alltså följa med! I morgon ska vi se på film =) Alla jublade när vi fick det beskedet! Sweet! Nej nu ska det fikas hos grannen så det är väl bara att fli sig dit! Grett med lite kvällsfika innan man ska plugga!


Puss Åsa

kido ska hämtas

Skola, lunchdejt och golfhallen! Nu ska hunden på promenad och kido ska hämtas, sen ska det tvättas och göras läxor! Full fart framåt!




Ensam Mamma Söker?

haha ja det kanske är något för mig iaf! Synd att jag inte har talets gåva annars hade jag kanske vågat! ;) Många som tänker på mig när det gäller det och vill anmäla mig! Men tyvärr, som det verkar så måste man ha sillisar för att vara med där! ;) Och det har inte jag! ÄNNU!


Jag letar vidare på egen hand!

Jag kämpar

Jag har klarat mig genom kvällen men helvete vad tufft det har varit.. Tårarna har forsat och tankarna har flödat! Att förlora vänner suger musten ur en. . . .

Malva klev upp för en stund sen för att gå på toa, då tittade hon på mig och frågade om jag va ledsen. Jag ljög och sa nej, mamma är bara trött! Jag vill inte besvära henne med sanningen men hon såg igenom min lögn! Hon är väldigt klok min tjej och hon kan sin mamma utantill! <3 


Nu ska jag sova, fick ett räddande samtal förut och det underlättade mycket, jag fick skratta och det behövdes! 
 

SÖKES

Jag har en sån SJUK längtan efter att ha någon att dela min vardag med så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Malva är mitt liv och det är en sak men jag vill ha en vuxen människa med det motsatta könet att komma hem till efter en dag på jobbet eller skolan.. Någon att prata med, att vakna upp med och någon att somna med! Någon att laga mat och äta med. Någon att storhandla med, planera den kommande helgen och fram för allt framtiden. NÅGON ATT ÄLSKA OCH NÅGON SOM ÄLSKAR MIG! Någon att skratta med och någon som tröstar mig när jag är ledsen. Någon som alltid finns där för mig och som jag får finnas för.. 


Hur jävla svårt kan det vara?! Nog för att jag är komplicerad men jag är en jävel på att städa ;)

Bubblan

I morse sprack min bubbla! Kom på att annonsen för Henke måste ju in och ju med att jag åkte på begravningsbyrån och gjorde annonsen så kom allt som en redig käftsmäll.... Jag blev skakis och gick in i allt! Motoriken la av helt, kunde knappt tänka och nästan inte andas. =( På lördag är den med i ÖP..


När jag fick kontroll över mig själv så drog jag och My och shoppade presenter till Maria! Sen blev det tårta och tårta och lite mer tårta! Vet inte vad jag skulle göra om dessa människor inte fanns! Ser framemot detta år fast det började helt värdelöst, men sen vadå, livet är ingen dans på rosor! Och om det är så är det svåra steg och mycket taggar!







Vår väder, i love

Det blev en bra dag! =) Tills nu, när Malva somnat och jag sitter här själv i soffan och känner mig ensam! Affe är en tröttmössa han med. Han ligger här hos mig men han är som halvdålig på att prata! ;) Glor på Big Brother men vad är det för fel på folket som är med i år? Ingen är reko! Pinsamt, det är dag 3 eller nått och det är redan kaos! Vi får se om man orkar med det eller inte! I morgon är det jobb och tårta som gäller =) Maria fyller nämligen år! 23 om jag inte minns fel! Hihihihihi! På fredag blir det skola en sväng sen flyttstäd åt en guldklimp! Putsa fönster! Hoppas det vackra vädret håller i sig!


Kram till er

God morgon!

Stressig morgon, lite små trött! =) Har börjat sovit i soffan av en konstig anledning så det blir trångt med hund och unge. Men skönt med närhet! Får se i kväll om jag klarar av att börja sova i min säng igen!

Ska slänga mig ner i tvättstugan och börja tvätta, sen dagis, ut med hun, in med hun ge hun frulle, packa skolväskan och dra på skolan! <3 Jag har 2 till nya kompisar nu =) Killar såklart, alla mina kompisar är född på 90 talet så jag känner mig liiiiiiite gammal! haha

Jag har ett erkännande, jag har rökt, 3 cigg i samband med att jag fick veta att Henke hade dött och i förrgår och igår, det va skit äckligt men det blev bara för mycket! Nu är det nog med det! BLÄ!

IDAG SKA DET TAMEJTUSAN BLI EN BRA DAG! Den slutade roligt i går i allafall och det har jag Mysan att tacka för! Sladdsm med rallybilen är aldrig tråkigt. Fina unge. Malva och My är dom finaste <3

Ett stort tack ska även Maria, Eva och My ha för jag har 3 underbara blommor här hemma som jag fått av dom!

Nu måste jag springa! Puss

Ny tid, ny strid

Måste vara tråkigt att läsa en blogg där det bara står hur deppig man är och hur jävla dåligt man mår! Men vad säger man, efter regn kommer solsken och jag vet att en vacker dag är det min tur att leva ett liv som en prinsessa med allt vad det nu innebär! Jag har en otroligt fin familj och många fina vänner. Jag har VÄRLDENS bästa dotter och en hund som ger glädje och energi! Jag har bara jävulskt mycket motgångar men det är väl så, det drabbar dom starka! Man får inte mer en vad man orkar bära! Jag är stark. Väldigt stark! Och i mina ögon är det en jävligt bra egenskap! Det som inte dödar det härdar!

Har fått otroligt mycket gjort nu på kvällskvisten.. Ska på skolan i morgon, gud vad jag längtar! Det är ett nytt ställe i mitt liv, ett ställe där jag är anonym och jag är precis som alla andra. Ett ställe där ingen vet vad som händer i mitt hjärta och i mitt liv! Jag är en av dom!

Jag älskar mitt liv i grund och botten, rättvist är det inte alltid men på något konstigt sätt tror jag på ödet och att allt händer av en anledning. Undra vad framtiden har att komma med! Min nyfikenhet är det jag lider mest av här  i livet! Nu ska jag plugga lite mer sen sova!


God Natt världen!

Avstånd

Den här dagen läggs i en hög där alla andra FITT dagar är samlade.... TVI FY FAN!



Jag längtar efter Anna-Sara, Lelle, Sandra som bor så fruktansvärt långt härifrån just nu. Behöver er nära!

Varför, Varför, varför?

Bröt precis ihop hos min granne... När Henke, Peter och Lekman va hos mig och festade sist i december så va vi in till grannen och hennes karl och muppade oss lite och det hade dom tydligen filmat. Att se denna film fick mig att bryta ihop totalt... Tårarna sprutar och jag vet fan inte vart jag ska ta vägen! Hur kan en sån underbar människa bara försvinna? =( Det går inte ihop i mitt huvud! Krokom kommer ALDRIG vara sig likt... Jag hatar att förlora min vänner..


Håll hårt i det du har för du vet aldrig när det kan tas i från dig! <3


....






Pick me
, choose me, love me.


vad har vi lärt oss av detta?

Har så mycket jag egentligen vill skriva om men jag tänker faan inte göra det, jag tänker bara glömma allt och gå vidare. Ta lärdom av allt som har hänt. Det roliga med allt som händer i mitt liv är att nästan jämt så är kontentan att inte lita på andra människor! Jag har träffat diverse killar och dom flesta är verkligen likadana!
En vacker dag ska jag träffa en kille som är precis det jag vill ha! Den jag ska gifta mig med och ha hus med!

Som ni märker så är jag otroligt less på att leva själv. Det är mitt största problem just nu! Allt annat är vardagsmat, sånt som man alltid får ta del av i livet. Man förlorar många genom åren. Känns lustigt men jag börjar på något sätt vänja mig.. Blir det så?

Ska se en klassiker i kväll på tven, Dirty Dancing! God Natt världen <3



Det är okej att sakna någon

Gick med på en sån där internet dejtingsida för andra gången i mitt liv och precis som sist så gick det inte att vara medlem mer än 5 timmar innan man blev heeeeeeeeeeeelt ner vräkt med mail och en massa skit. Alla blir så rabiat! Det orkar inte jag med! Usch, jag är inte redo att träffa någon ännu. Är alldeles för svag för min föredetta. Skulle dock vara skönt att ha någon att se på film eller att sova med om nätterna.


Ensamhet suger =(Det är faktiskt okej att sakna och jag saknar dig =(

Kärleken är blind!

Det blir till att sova tidigt i kväll. Kom upp en liten oväntad grej i morgon så jag måste upp tidigt! Ibland är man verkligen blåögd och blind! Och appropå blind! Jag har gjort en ny tatuering! Har skrivit Kärleken är blind på mina fingrar! Ett bra ordspråk och en hyllning till Mysan! <3


Ha en fortsatt bra söndag! KRAM


Och ett extra Grattis till brorsan på hans födelsedag!

Va rädd om varandra!

Hur stor är chansen att man träffat den man är gjord för, gjord för att leva resten av sitt liv med?! Jag träffade han. Han jag kunde göra förändringar för, han som gjorde att jag kunde vara den jag vill vara. Han som fick mitt hjärta att slå ett extra slag, han som fick mig att se annorlunda på världen. Han som gjorde så att kärlekslivet i mig ville leva. Tyvärr så tror jag att inget håller förevigt men nu fick jag i alla fall prova på det! Jag får leva med den kärleken vi hade i mitt hjärta resten av livet!


Jag tänker inte ge upp på kärleken men jag tänker inte jaga den! Vissa människor lever ofta i celibat, antar att jag är en av dom. Tur jag har Malva, min älskade dotter, min kärlek och mitt hjärta!

Nu ska jag försöka göra mig i ordning, min brorsa fyller år idag så vi ska ut och äta lite mat med familjen <3


Trött, less, arg

50 dagars nykterhet.. MEN FAN så sugen jag är på en kall ibland 

   

Men det får vänta! Den som väntar på något gott! Har eventuellt gett mig själv dispans en speciell vecka då några goda vänner och jag ska ha en återträff! Nu ska jag inta sängläge med en bok som ska läsas för skolan. Malva har en dagiskompis här så dom leker hur bra som helst på Malvas rum..




Mr. Big - To Be With You


Hold on, little girl
Show me what he's done to you
Stand up, little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you
So come on, baby, come on over
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you'll feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up. Who cares about little boys
That talk too much?
I've seen it all go down
The game of love was all rained out
Let me be the one to hold you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you'll feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Why be alone when we can be together, baby?
You can make my life worth while
I can make you start to smile
When it's through, it's through
And fate will twist the both of you
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you'll feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you
I'm the one who wants to be with you
Let me be the one to show you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you'll feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you
I'm the one who wants to be with you
Let me be the one to show you


Jo...

Jag lever, men det är med nöd och näppe. Det har tagit ganska mycket tid att acceptera vad som har hänt. Fast jag är inte säker om jag verkligen har accepterat det ännu. Tiden läker alla sår det vet jag men dessa jävla ärr som man har i hjärtat dom är ju faktiskt kvar. Måste lära mig att leva med dessa också!

Stockholm va bra, härligt hotell, mycket mat och ett stort Karolinska är slutsatsen! Idag har jag varit på skolan och nu ska jag plugga ikapp mig lite! Har god tid på mig men känner mig stressad endå! Vill ligga lite före ;)


Puss&Kram


ber om ursäkt

Mobilen bara ringer och ringer, men jag orkar inte. Jag orkar inte ens kolla vem det är! Jag ber om ursäkt men jag orkar bara inte! Har sovit 2 timmar till nu! Har ingen ork och det känns bara värre och värre. Har precis klätt på mig och nu ska vi försöka ta oss ut och för att ta en fika! Längtar redan tillbaka till sängen! I morgon bär det av till Stockholm. Det blir bra de, lite miljöombyte!


det mesta går att lösa

Jag tog och sov i 14 timmar i natt.. Är helt slut i både kropp och själ! Håller på att försöka städa upp och packa men energin räcker inte så länge så jag måste ta små pauser hela tiden! Har hur mycket tvätt som helst som skulle behövas vikas men det lära nog inte hända.. Kan inte sluta tänka på vad som har hänt och endå kan jag inte fatta att det är sant. Varje gång jag förlorar någon så tänker jag att jag ska värdera livet mer och verkligen ta vara på varje dag, men det är inte så lätt alla gånger. Däremot så hatar jag att vara osams med någon, så för mig är det viktigt att man förlåter varandra och inte går runt och är lång sur! Det mesta går att lösa! 


Ska försöka ta tag i mitt sovrum nu! Hoppas ni får en bra dag där ute! <3  

Barnkalas

Jaha, då var det morgon.. Dom första tankarna som gick i genom mitt huvud när jag slog upp ögonen var, är det verkligen sant. Allt börjar som om igen.. Va så skönt att åka förbi Lilja igår och träffa alla!


Men idag ska vi fira Simon! Kalas hela dagen <3 underbart att få göra något och slå bort tankarna en stund.
Jag ska få träffa min finast Frida! Gud vad jag saknar dom!

Kickstart my heart

Har precis kommit hem från Krokom. Har träffat många vänner och bekanta som alla sörjer våran Henke. Jag kände inte Vincent men tankarna går till honom och hans anhöriga med! Vi åkte och tände ljus utanför Henkes port, så lämnade jag och Malva en nallebjörn till honom. Det va precis va Henke va, en nallebjörn! Krokom var inte sig likt utan Henke =( Det kommer det aldrig bli! Sorgen och saknaden är stor!


Måste försöka få mig lite sömn nu.. Har fortfarande inte fattat att det är sant, att han är en ängel nu.. Tråkigt att aldrig med få höra Bebis som han brukade säga åt en!



jag vill inte

Om jag blir ensam nu eller tappar farten så kommer jag bryta ihop.. Jag måste hålla i gång! Jag har ingen aptit, ingen ro i kroppen, ingen glädje och en stor stor klump i min hals. Kan tänka mig att facebook går varmt idag. Hade jag haft fb hade jag brytit ihop för längesedan... Jag måste ha luft...



Henke


Har många fina minnen med dig och dom ska jag bevara väl. Med dig fick man alltid skratta!
Saknar dig min vän, vi ses på andra sidan <3

    


Det här skulle ju bli ett bra år..


Vila i Frid
Älskade Henke Slänke Andersson

Så är det

Martin Luther King sa en gång:

Det värsta är inte de onda människornas onska,

Utan de goda människornas tystnad”


Dansband

Jag har en dansbands ådra! Det är många som inte vet om det och som aldrig skulle kunna tänka sig det om mig! Men det händer något i min kropp när jag hör dansband, jag vill dansa, jag känner mig som den jag kanske egentligen är. En tjej som ska bo på landet och gå på dans, inte bo i stan och gå på en snofsig krog! Jag kommer till ro med dansband och känner mig otroligt lycklig på något sätt!  


Konstigt vad musik kan få en att känna så annorlunda! =)
Dagens låtar är: Black Jack Inget stoppar oss nu, Lasse Stefanz Du försvann som en vind!

rå om mig själv

I morgon blir det jobb! Sen ska jag rå om mig själv en timme! Snygga till mig lite ;) Längtar så! Behöver verkligen det! Längtar tills i morgon!


Grattis till Prinsen Simon som fyller år idag! <3  


Åsa gillar killar, killar gillar Åsa = Sant

Jag har fått en kompis i skolan! =) Så klart är det en kille. Jag dras till dom och dom till mig! Vi har ganska roligt. Jag tror han heter Fredrik och jag vet att han är ifrån Brunflo och han skrattar åt mina sjuka skämt! En bra start! Idag var det föreläsning, helt okej men inte gick inte att jämföra med dom vi hade i måndags och tisdags!

Har precis varit på ett 81års kalas, det va trevligt med mycket kakor ;) Jag tror förövrigt att alla tanter är kakmonster! Förutom dom med sockersjukan förståss! Nu blir det ett bad för jag fryser så sjuuukt mycket!



Nu har jag varit på botten så nu ska jag upp på toppen igen! =)

Du och jag tillsammans!

Jag mår inge bra just nu. Det är lite för mycket som händer och jag hinner inte riktigt med.. Min dotter far illa av någon hon älskar villkorslöst. Han ser inte vad han utsätter henne för och tror inte att det drabbar henne. Jag känner mig som världens sämsta mamma som låter Malva ha en sån människa i hennes liv men det är inte så lätt, det är ju hennes pappa. Han är absolut ingen dålig människa men han har en sjukdom. En sjukdom som gör att han inte tar sitt ansvar som en pappa ska. En sjukdom som gör så att jag får ljuga för mitt barn för hans skull. Det kommer komma en dag då jag kan berätta för henne hur det egentligen ligger till. Hon försvarar sin pappa och ofta blir jag boven, för det är jag som förbjuder och det är jag som får hitta på anledningar och det är jag som får se hennes ledsna blick och torka hennes tårar. MEN jag gör det för hennes säkerhet! Vad hände och varför hände det? Dom tankarna kan inte lämna mitt huvud. Hur kan han göra så här när vi har världens finaste dotter. Orkar inte tänka mer idag på denna människa! Orkar inte tänka på myndigheter som vi får stå ut med för saker han gör! SJUKT!

Malva Märta Lindström, du är anledningen till att jag vill vakna varje morgon, du är anledningen till att jag vill bli gammal, du är min tro, mitt hopp och min kärlek. Du är luften jag andas. DU ÄR HELA MIN VÄRLD! Jag älskar dig! Mer än du någonsin kommer förstå. Du är min bästa vän <3  


Kurslitteratur

Idag fick vi kurslitteratur! Börjar med en bok som heter Utvecklingsstörning och andra funktionshinder! Ska bli riktigt intressant att läsa! Har träffat våran lärare idag och nu vet vi vilka vi ska gå med, kommer dock dela in oss i mindre grupper för mycket av kursen går ut på att diskutera! Fredag får jag välja om jag vill sitta på skolan och läsa eller ligga i min säng och läsa! SVÅRT VAL VA? =) Hoppas jag inte är lika trött i morgon bitti som jag var i morse! Nu ska vi ha Mary Kay party och fika lite! Har haft ett långt uppehåll i min diet men kör i gång i morgon igen, det är ju bara 3 månader kvar nu till bröllopet! =) Ska ner några kilon till innan jag blir riktigt nöjd!


Bones Are For The Dog - Meat Is For The Man   ????

uppskatta det du har

Föreläsningen igår handlade om att man skulle sätta mål och hur man skulle nå sina mål! Det va väldigt intressant! Tycker alla borde ta och uppskatta det dom har, oftast uppskattar vi det vi får betala för men inte det vi har som är gratis! Det handlade också om hur mycket man använder sinnena till olika saker och studier som jag kan ha användning för i mitt jobb! Hur bra som helst! Vi spenderar 87% av dagens tankar på oro. 8% är befogad oro och 79% är oro i onödan. Är inte det ganska sjukt?

Hjärnan skiljer inte alltid mellan äkta och inbillade upplevelser!

Att tänka positivt ger en plus effekt! <3



Måste erkänna

Första dagen i skolbänken är avklarad! Föreläsning stod på schemat! Måste erkänna att jag va lite otränad på att sitta still och låta pennan glöda! Men det gick, med glans! ;) I morgon ska jag iväg och ta prover sen blir det skolan! Malva ska på dagis och åka skidor sen till Tobbe och Hanna! Hon kommer dö av lycka när hon får veta det! Gud så behagligt väder det är nu! Tokgilla!



Säger som Malva; jag är inte trött men det börjar klia i ögonen nu! ;) GodNatt! Puss

Lördag

I morse vaknade jag, Malva och Affe halv tio! Är inte det sovmorgon så säg! Så nu har vi badat, ätit frukost och försökt varit ute med Affe men han vägrar gå och göra nr 2 när det är så här kallt. Han tittar på mig med sina småa ögon och ställer sig vid porten så fort han har kissat.. Jag är fan fortfarande förkyld, sitter som berg den här jävla förkylningen! Måndag är det skolstart =) inte ett dugg nervös faktiskt. Sen nästa vecka blir det en tripp till Stockholm! Fan vad trist det är när det är så här kallt, jag måste på apoteket, har slut på medicin! Klä på sig eller ragga skjuts det är frågan!


Hoppas alla får en fin fin helg, de ska vi ha! Puss Puss


JAG KOM IN

På skolan! Wii så på måndag blir jag student!






Glöm inte:

Du får inte mer än vad du orkar bära!

Studier

Jag har varit på ett info möte idag så om det går vägen så börjar jag skola på måndag! =) Är inte det lite tufft! Kommer fortsätta jobba och plugga så nu börjar det hända grejer!


Håll tummarna!

RSS 2.0