Föreläsning

Idag är det föreläsning på skolan. Det är Jokke Öwre som ska hålla den så det ska bli riktigt kul att lyssna på! Han är en underbar människa som ger en så mycket energi och som verkligen får en att uppskatta livet man lever! Han är faktiskt en stor förebild och en hjälte i mina ögon! 


Puss och kram Å  


16:10 Vilken dag, vilken föreläsning! Jag är alldeles tagen, fortfarande! Har aldrig varit med om när man går från gråt till skratt var och varannan minut under en dokumäntar på 50 minuter. Helt otroligt vilken kille Jokke är alltså! Han är min idol!

Metanolbil

Den här dagen har gått snabbt! Tror det är för att Tobbe bjöd på en metanolbil uppvisning i parken! =) Mycket underhållande för barnen och alla som gick förbi! Har även ätit en glass på stan med trollungarna! Nu ska jag fixa lite korvstroganoff till kidsen sen borde det trilla in två päron strax (?)

smaka lite

Var ett tag sedan jag bloggade nu ser jag!
Helgen har varit mysig men ganska tuff! Jag och Malva har varit barnvakt till Elias och Vide. Så med andra ord så har jag varit 3 barnsmamma och hundägare på 3e våningen i centrala stan, utan hiss ;) Men det har gått fort och jävligt bra endå! När huliganernas föräldrar kommer hem så blir det hemgång för mig och mina gosisar för jag måste plugga och Malva hon vill leka med hennes leksaker säger hon. Får för mig att Affe vill smaka lite på Julius också, det är grannens katt! haha! Borta bra men hemma bäst! <3
Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna i dag? Snart är det påsk! Som jag längtar!

...






Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie

Livsboken

Varför väljer så många att fly? Hur kan man bara fly från allt? Vill man inte ta tag i saker så man kan gå vidare sen? Jag hatar att fly och det är en utväg som jag aldrig kommer att välja för det river bara upp allt om och om igen, speciellt när man kommer i kontakt med det man flydde ifrån. Man kan inte fly från sina problem, man kan inte bara få saker ogjorda och det som har varit försvinner inte. Saker som har hänt det är de som formar dig till den du är...


Allt jag vill är att få ett avslut innan jag startar ett nytt kapitel i min livsbok.




Fångad av en stormvind?

Kommer ju blåsa bort på väg till skolan! Vet inte hur många gånger jag vaknade i natt av att det kändes som att man skulle sugas ut genom fönstret! ;)


Hoppas alla får en toppen dag för det ska jag ha, inget stygg väder som ska hindra mig!

Blockerad

Jag står ofta kvar när mattan dras undan under mina fötter.. Jag är en tjej som står stadigt på jorden men jag har även under mina snart 26 år gått igenom väldigt mycket! Bara att jag fick barn som 19 åring gör mig full av erfarenheter! Det finns inte så mycket som hindrar mig heller och ingen ska någonsin kunna hindra mig för att få mig att lyckas i mitt liv! Jag har drömmar och mål och fan så skönt de ska bli när jag har uppnått dessa!! Men jag får precis som alla andra ta en dag i taget och varje hinder på bästa sätt! Ibland måste man gå vägen runt för vägen som går rakt fram kan vara blockerad... Jag tar mycket lärdom av ALLT som händer i mitt liv och drar nytta av det.


Jag har en plan <3


Är gräset grönare på andra sidan?

Svårt val, Big Brother eller Pretty Woman.. Väljer BB, annars börjar man väl gråta som ett barn när man inser att man aldrig kommer få uppleva kärlek igen! Just nu är kärlek en äcklig sjukdom för mig och nu vill jag bara bli frisk från den och sen aldrig insjukna i den igen..  Dumma Dumma! Finns det någon stödgrupp för krossade hjärtan?


Eh det löser sig nog. En dag ska jag bli någons fru jag med.


Det finns ett par, mina kära vänner Maja och Ante! Att se dom ihop är som att läsa en vacker saga. Dom kompletterar varandra så sjukt bra. Dom är som en person tillsammans och det är just så jag vill ha det! En bästa vän, en älskare som jag kan bli en med! Finns du?



Bingo Bingo!

Så där ja, det va ett jävla tag sedan man vann något så just i kväll satt det fin fint med 2 nya lotter tills nästa söndag! Malva börjar hänga med ruskigt bra! Så det här får bli våran söndags grej!

Nu ska jag hjälpa Malva att borsta gaddarna sen ska hon sova och jag ska glo runt lite på blocket och läsa lite bloggar! Får se om det blir nå Big Brother ikväll, dom är ju helt väck i år alltså.

Träffade många fina människor i fredags är så glad att jag följde med och drack gravöl! Ska försöka hålla kontakten med dom alla! Ett stort tack till Maja och Ante som hämtade Malva på dagis och att vi fick sova hos er och till grannen som hjälpte till med Affe.. Som för övrigt fastnade i hissen i fredags mitt i allt jävulskap! Puss på er!



Hoppas ni har haft en betydligt mycket bättre helg än vad jag har! / Å



!!!!!!!!!!!

Ni som hade tänkt att ringa idag, gör inte det.. Jag kommer inte vara anträffbar men sms kommer ju alltid fram...





Andra Sidan

Tiden går så otroligt långsamt i dag.... Det va riktigt längesedan man mådde ruskigt bra nu! Har varit mycket drama nu på slutet och det är väldigt tröttsamt. Tänker hela tiden att jag ska börja om på nytt, nollställa mitt elände i livet och gå vidare! Kanske får motivation att göra det i morgon! Man kan ju hoppas att man bara vaknar och att allt känns bra.. Eller? Det blir vad man gör det till antar jag. Håller på försöker göra mig i ordning men så fort jag ställer mig upp vill jag bara sätta mig ner och så fort jag sätter mig ner vill jag bara ställa mig upp.   


om 4 dagar är det 2 år sedan Sandra lämnade oss..



If I close my eyes forever
Would it all remain unchanged?
If I close my eyes forever
Would it all remain the same?

en jävla skit dag

Jag vet redan nu att det här kommer bli en jävla skit dag.. Har redan nu varit nära till tårar sisådär en 5-6 ggr... Ska väcka stumpan nu som ska på dagis! Sen göra mig i ordning och pudra näsan min! Det är ingen mening att kladda på maskara när man ska på begravning.


En handblomma ska jag gå och köpa, tror jag ska ta en stor vit lilja från mig och en röd nejlika från Malva.. Vi får se! Hur peppar man sig själv inför en begravning?????????



jag och min jänta

I morgon är det begravning.. Och jag vill faaan inte gå.. Jag ska gå för annars kommer jag ångra mig men det känns åt helvete! Det är fortfarande ofattbart. =( 


Har varit på marknaden i dag och köpt dom årliga strumporna, 12 till mig 12 till Malva! Laddat upp! Köpte även en rosa SOA mössa till Malva! ;) Ville ha den själv men jag är ingen mösstjej..


Nu ska vi steka pannkakor jag och min jänta!

Urläckriga!

Jag har hittat en stor passion i livet! Gamla möbler! Med lite nytt tyg eller en fin antikvit färg kan vilka möbler som helst bli unika och urläckriga! ;) Jag älskar det! Att bara ha IKEA hemma går fet bort för mig! Massproduktioner... Alla har samma! Jag har ett bord och 6 stolar och så fort tillfälle ges ska dom bli vita, sen ska dom sandpapprade för att få en gammal och sliten look!


Idag har jag köpt en gammal gungande fotpall för 60 kr! 


Puss 

Sjukstuga

Vi har sjukstuga här.. Malva är jätte klen, har haft hög feber sen i torsdags men ikväll vände det, hoppas jag! =) Efter lite vätskeersättning så blev hon bättre och sen dess har det hållt i sig! Jag hoppas hon är frisk i morgon för då kan hon gå på dagis på måndag och jag kan gå på skolan! Börja med del 2! Ska bli roligt! Om nu våran nya studielitteratur har kommit! Hoppas Hoppas....



Annars så är det som vanligt!! <3

RSS 2.0