9i


Klassåterträffen! =)


Idag pluggar vi utomhus! Underbara sol :)

imag2839_1335341 (MMS)

Idag pluggar vi utomhus! Underbara sol :)


Älskling! Idag fyller du 6 år! Jag är så s...

imag2804_1335045 (MMS)

Älskling! Idag fyller du 6 år! Jag är så stolt över dig min vackra prinsessa. Jag skulle inte vara något utan dig! Du är mitt allt! Idag ska vi ha världens underbaraste dag tillsammans. Jag älskar dig mitt hjärtas skatt. Grattis önskar mamma!


Vi firar Affe på sängen med ett ben! Gratt...

imag2814_1334988 (MMS)

Vi firar Affe på sängen med ett ben! Grattis bästa vovven i världen!


Vila i frid

Sov gott lilla mormor! <3


Zzzzzzzzzzz!!!!!

Hoppar ner i lopplådan med hun nu! Ska upp på en powerwalk i morgon innan skolan börjar! Ska bli kul att träffa alla klasskompisar i morgon! Dela med sig lite om allt som hänt under påsklovet! ;)


Godnatt ni där ute som läser mig blogg!

Sömnlös?

Malva drog till sin pappa i dag, så jag har varit på lång promenad med Affe och hälsat/tittat på momma på sjukhuset... Tänkte att jag skulle fixa ihop nån middag men jag har ingen matlust! Väntar ett tag och ser om den kommer tillbaka! Somnade en stund på soffan efter långpromenaden så jag är lite sur på mig själv för nu lär man väl inte kunna somna i kväll! Hatar att ligga sömnlös, det är så många saker som far igenom huvudet på en då! Men det kanske löser sig endå! Det är ett problem som jag får lösa då, med en stekpanna kanske ;)


Idag är det bara en vecka kvar tills min älskling blir 6 år! Min stora vackra prinsessa! Vad skulle jag göra utan dig? Det är så sjukt ensamt när du inte är hemma Malva! Både jag och Affe saknar dig redan! Kärleken min!

Världens finaste tjej!

imag2805_1334490 (MMS)

Världens finaste tjej!


Om du lämnade mig nu

Man lever endast ett liv och det går inte i repris! Mitt huvud är fullt med tankar om vad jag ska göra med mitt liv! Känns som att jag har stått och stampat på ett och samma ställe en längre tid men nu måste jag bryta mönstret och börja planera min framtid!! <3




Mina diamanter!

imag2796_1334428 (MMS)

Mina diamanter!


En lunch på Evas dag

imag2782_1334143 (MMS)

En lunch på Evas dag


internationella parkinsondagen

är det i dag så idag så stannar vi alla upp och ägnar alla med parkinson en fin tanke! Jag hyllar min alldeles egna granne lite extra i dag! <3




Malvas Önskelista

- Cykel
- Hjälm, en snygg för en stor tjej som snart börjar skolan!
- Lego Friends
- Kläder strl 116 och upp
- Skor, i alla dess former!
- Filmer
- Biobiljetter
- Pysselgrejer
- Spel

Snart är det dags, min tjej fyller 6 år om 13 dagar! Inbjudningar till kalas kommer på sms lite längre fram! ;)

RSS 2.0