Efterlyser momma! =)

Fredag: Badhuset och Fredagsmys hos Mårten! Införskaffa införskaffa! ;)

Lördag: Djungelhuset! Sen blir det någon god middag och film! <3

Söndag: Jobb för Åsa mellan 10-16 ungefär.. Malva hon vill till momma ? =) Är det en möjlighet????

kärlek i färg




Usch vilken

jävla piss dag... Vill bara sova och vakna och hoppas att morgondagen blir bättre. Fredag vet jag kommer bli toppen! För då ska jag och Malva ha mys dag! <3 Sen är det helg också!

Tjing

VAB

skolan ringde idag. Malva var sjuk så det va bara att hämta! Jag och Marcus missförstod varandra så båda åkte hem för att ta hand om Malva! Har inte vabbat sen 2011.. Hur fan gör man?

inte så tokigt att hitta dessa små lappar :)






KASS

på att blogga! Men va fan, tiden räcker inte alltid till! Idag är jag ledig! Tänkte fira det med att kolla en runda på stan och tvätta! Det gör man ju inte allt för ofta, går på stan alltså! Ikväll ska jag träffa Frugan! =) Så längesedan nu! Har massor att ta igen! <3 Livet består mest av jobb och familjen! Ska göra ett häst pass i helgen sen lugnar det ner sig lite igen och då ska jag ta igen tiden med Malva och Mackan.. Känns som att vi bara går om varandra här hemma! Det är myggfritt ute. Ganska rejällt! ;) Inte så kul för Affes små tassar! Tur han är en hårding!


puss från mig




Jobb.nu

ska strax i väg på dans! =) ska bli riktigt roligt! En höjd punkt på jobbet tycker jag! <3 så mycket kärlek!

Den årliga Häggenås dansen








Fick en north face jacka av min sambo!







Blir bortskämd jag :) :) :) :)


Finaste



blombuketten fick jag av min älskling i lördags! <3

Jag älskar dig




Ett oboy paket!

Häromdagen sa Marcus; nu har vårat förhållande hållt ett helt oboy paket! =) Vad som menas med det är att när vi dejtade och precis blev ett par så var Malva och Marcus iväg och köpte ett oboy paket och det har nu tagit slut! Vi blev ett par i början av november! Den 3 November blev det officiellt. Så 2 månader i dag! =) Grattis till oss! <3


RSS 2.0