Vildkatt!!!

Jag är så nöjd med mitt liv just nu så ni kan inte förstå!! :) jag har fjärilar i magen varje dag! Vem trodde att det skulle bli så här underbart!!!!!

Mjau mjau!!!! Puss från kissen

fastnade

för en låt idag.. Emeli Sande Read all about it!!



jag har fått



blommor idag :-) Gulligt va! Tack Eva :-)



Oct. 26, 2012


vintern

Jaha.. Se där ja!! Så kom vintern.. Bara på några timmar! Jag är sur. vill inte!!

Kaffe

som alltid har varit så gott har inte smakat gott på flera dagar.. Hur sjukt är inte det?? Vad är det med mig??

Familjen one piece




Rosa bandet



Köpte blommor till Malva idag!! Tycker det är viktigt att stödja rosa bandet!! Hoppas ni gör det med!

Tisdag

Föräldrafika på skolan sen dans för hjärtat!! I morgon åker Malva till hennes pappa =( Tråkigt för mig men roligt för henne! Igår på våran lediga dag kollade vi på film och gosade!!!!

Bingolotto





vi vann inget men har det förjävla bra =)



Rekord!

Har slagit rekord i hur många som läser min blogg! =) Och sidvisningarna ska vi inte ens tala om! Skyhöga! Här har vi One Piece mys! Love!!!!!!

God morgon världen

Jag har sovit jätte dåligt bitvis i natt :-( Av många anledningar!! Men vad gör väl det! För om 6,5 timmar är mitt arbetspass slut! :-) Jag längtar efter min älskling!! Ska ägna all min ledig tid åt henne och att uppfylla alla hennes önskemål :)





meeeeeen

Jag vill inte ha snö nu.. Nu blir jag tjejsur! Hoppas att det hinner tina bort under natten.. Nu ska jag sova! God natt..

rost på taket




skift byte


Om ett par timmar blir jag avlöst och då ska jag vidare på nästa ställe!! Har köpt bingolotter och lite gott att dricka så i morgon när jag går på helg blir det mys kväll!!! Börjar längta lite smått <3 Sprang på vänner från förr idag. Jag umgicks med dom som mest för 13 år sedan. Därav fick jag följdfrågan; är du verkligen född 86? =) Börjar fasen undra jag med!! Jag börjar bli gammal hörs det som. Tur man inte har fått någon kris sen som jag märker att andra runtomkring har fått!! ;)

Hoppas ni får en galen lördag kväll!! Pussar från mig

Min och Malvas sms konversation!!




vindruvor och blåbärssoppa!!!



mm gott!!!


Har svårt

för folk som säger en sak och gör en annan.. Människor som säger att dom aldrig skulle göra si eller så och sen tar det några veckor så gör dom det iaf.. Hur kan man vara så falsk och svag? Visst ingen är fel fri och alla gör vi misstag men kom igen, snacka inte ner något som du vill.. Jag är min egna chef =)

du och jag mitt hjärtas skatt








Livets träd ?





saknar

Fick ett gulligt samtal nyss :-) fick höra att jag va saknad och att jag finns i någons tankar!!! Det betyder mycket, speciellt när det är av det manliga könet!!! Det pirrar lite extra i kroppen nu!

Tiden går fort och den läker definitivt sår :-)

work

Jag jobbar hela helgen!!! Till skillnad från er ;)

Ligger

i sängen och tittar på film! Mitt fina hjärta ligger brevid mig och byrackarn har jag vid mina fötter! Jag lägger mig med ett leende på läpparna och ska nu drömma om fina saker som en vacker dag kommer slå in och bli verklighet! Jag kommer aldrig sluta tro och hoppas! Living the dream var det va? =) God natt världen!

Jag älskar

den här dagen! Har fått mycket gjort fast omständigheterna är som dom är! Solen tittar fram och det värmer mitt hjärta!
 
 
 
 
   
 
 

ska jag eller ska jag inte?

Ibland kör det ihop sig med sjukdomar och grejer men annars rullar det på som vanligt.. Bara en massa jobb och min älskade Malva. Kärleken har jag lagt på hyllan ett tag! Finns inte tid för allt. Håller på att funderar på om jag ska köpa en bil eller inte.. Det är ju på gott och ont det där! Svåååårt.. Vill att den ska rulla utan problem men i den prisklass jag tänkte lägga mig i så kan man ju aldrig vara helt säker på vad man får! Orkar ju inte hålla på skruva och ha mig och bilen som vi har nu är ju livsfarlig om det kommer lite snö! =) Plus att det är ju inte min så det skulle kännas tryggare att ha en egen! Gud vilken beslutsångest jag har!

Vi får se helt enkelt! =) Kanske inte ska ha så bråttom. Bästa vore ju att hitta en kille med bil som dessutom kunde flytta in här ;) Har hört att det är inne nu med lammkött! haha

titta in på

Linneas blogg www.lellelii.blogg.se för att se vårat första möte med älskade Travis <3

Kärlek


bilen

Är inte riktigt anpassad för det här vädret!! Hade kunnat sluta riktigt illa i morse..

snabbis

Bloggar bara en snabbis! :-) har just kommit hem, har jobbat sen igår!! I morgon ska jag på möten innan jag hämtar Malva och kliver på ett natt pass! Har fått upprättelse iaf och det känns jävligt skönt! Tänk vad fel man kan ha.. :) En promenad med Affe sen sova sova säng säng!! ;) puss

RSS 2.0