Stopp nr 2

Uppsala Polisstation. Malva upptäckte att regskylten fram var borta så vi var tvungen att hämta en provisorisk och förlustanmäla den gamla. Väl utanför stationen bajsade Modin ner sig så blöj och klädbyte var ett måste. Vidare mot Stockholm och vid incheckning så fick vi en fin broschyr att det är dansbandsvecka ombord på båten! Kunde inte bli bättre ju ;) kanske blir en foxtrot med Tony Irving ikväll. 

Puss 




Det är en stor dag

För mig idag! Jag har nämligen börjat med minipiller! Ska pröva dessa i 3 månader och se om dom funkar bra! Vill inte hålla på stoppa i mig en massa hormoner egentligen men jag vill heller inte bli gravid.



Vad har ni för preventivmedel och hur funkar det för er??

Lunchstopp

Tönnebro, världens tråkigaste ställe fick bli vårat nästa stopp.. En regnig dag som denna var Tönnebro tråkigare än någonsin. Dock så finns det några härliga minnen därifrån som gjorde platsen lite trevlig iaf för mig. Första minnet är när jag och Frida badade i den där äckliga fågelbajssjön när vi skulle på kryssningen Birger Jarl. Andra minnet var när vi hade varit på kryssning med familjen Strand/Olofsson och vi stannade där för den obligatoriska måltidsstoppet med bussen. Malva 5 år kom från hamburgerian och drog ur sig jordens jädra rap när vi just passerade ett gäng killar. Varpå killarna reagerar och säger: men helvete, hörde ni den där lilla tjejen! Tredje minnet var när jag en gång åkte buss ner till Gävle för att besöka Linnéa. Blev i Söderhamn uppraggad av en sliskig karl som var tvungen att sitta just bredvid mig. Att då få komma till Tönnebro och få kliva ur bussen bara för en stund var som att få vinna på lotteri! Det nya minnet den här gången blir att min kära sambo (som är ibland mer tankspridd än jag själv i min nya amningshjärna) börjar åka därifrån i fullfart fast jag sitter och ammar våran bebis i baksätet. Han har tydligen väldigt bråttom fast vi har gott om tid! 

Over and out

Sundsvall

Första stoppet blev Biltema i Sundsvall! Inte för att det är den bästa butiken men det var bara den som hade öppnat 9 i morse. Modin fick en tuttslurk och en ny blöja. VI köpte en ny hjälm till Malva då hon har börjat åkt inlines och eftersom det cyklas ganska mycket då snön inte ligger vit på backen! Vi köpte även en baksätesspegel till Modin så den som kör även kan se honom! Skönt om man är själv i bilen! Han låter ganska mycket i sömnen våran son så ibland när han låter och man stannar för att titta till han så sover han och då är en sån där spegel perfekt! Jag passade även på att köpa med mig kaffe från fiket på biltema. Det får 2,5 kaffekoppar av 5 möjliga!

Nu rullar vi vidare så får vi se vart nästa stopp blir och vad vi hittar på då! Båten går inte förrens 18:00 och incheckning är 17:00 så vi har ju lite tid på oss..

//Å

Bildbomb










Tillsammans ska vi skapa framtiden

Aldrig trodde jag att det skulle vara så mäktigt att få ge Malva ett småsyskon. Att se hennes kärlek till sin lillebror är det vackraste jag vet! Jag älskar livet som tvåbarnsmamma. Visst kan det vara lite stressigt ibland och man måste planera lite bättre men det är inget som stör mig egentligen. Jag antar att jag vuxit in i rollen och funnit det jag så länge sökt! Mina barn är min trygghet och med Malva och Modin vid min sida känner jag mig hel.

Kan inte sova

Men vad gör de när man ska sitta i en bil i 7 timmar i morgon? Kan ju sova då så det går fortare. För man lär ju inte få köra ;)

Vi drar på en minisemester i morgon till huvudstaden. Ska åka lite båt och träffa min syrra och hennes son! Förhoppningsvis får vi även träffa Sandra och Malva får träffa hennes kompis Tilda som hon lärde känna i Turkiet.

Var i Åre i lördags. Bowlade, shoppade och åt gott! Inte så tokigt om jag får säga det själv.
Annars rullar livet på, en del dagar är enklare än andra! Lillskrot växer och Malva är den bästa storasystern man kan önska! 

Älskar den här bilden!

Träffade en av dom finaste jag vet idag. Min fina vän Frida. Hon är en av dom starkaste jag vet här på jorden! Det värmde mitt hjärta att få spendera förmiddagen med henne och våra små. 

Så nu är jag laddad med massor av energi och tänker må gott en längre stund! 

Puss & kram

Modin 6 veckor ♡


RSS 2.0