Malva och Jazon <3




Hur vackert det än är vid havet



så längtar den här tjejen hem!! Till familjen och min egna säng.. Nu är det 45 minuter kvar av kursen sen kommer taxin och kör oss till centralen. 11,5 timmars tågresa sen är vi äntligen hemma igen!

Bubbas bebis som kom den 23/11




Bästa hunden i världen




mina hjärtan på akuten i tisdags natt!




Nya skor till Flåsan




Pluggar flitigt på kursen




Tåg

Fy för att åka tåg en hel dag. Har redan myror i brallan! Men men :) just nu är vi Glada Hudik. Så det går, sakta men säkert! Sitter och lyssnar på dom 3 låtarna jag har på min mobil! Funderar på om man ska gå till bistron och kolla om det finns något gott! ;) Jag och min kollega har inte turen att vi får sitta bredvid varandra så vi har bokat in en lunch dejt här på tåget! Längtar redan efter Malva, Mackan och Affe! Lilla familjen! Är så vansinnigt förälskad!



Göteborg

i morgon åker jag... Känns både och! Trivs ju så bra med allt hemma nu så jag lär väl få hemlängtan! =) Ska dock bli kul att vidga vyerna lite! När jag kommer hem ska jag vara ledig och ta igen allt jag missat!

Puss

Leopard


min nya pärla


Vila i Frid

Fredrik P..... Nu kan du ta hand om Stickan igen! Alla mina tankar går till din familj!

Ta vara på livet man vet aldrig när det tar slut!

snart så

Slutar jag mitt 26 timmars pass :) Malva har åkt till världens bästa momma och moffa! Själv ska jag åka och hämta min kärlek som är och hjälper en vän med hans ved. Vi ska iväg och titta på en bil som jag kanske ska köpa!! I morgon ska vi till Hammerdal sen ska jag gadda mig :)

Puss och kram

Mallig

 
Hittade den här bussbiljetten på mitt kylskåp i kväll! Macke 38 år är stolt att han har åkt på barntaxa! ;)

Dans

Ikväll ska jag ut på dans :) Världens bästa dans! Går alltid därifrån med ett leende på läpparna!! Jag älskar mina jobb!

:-)


Gos

i morse fick jag krypa ner hos dom här finingarna! :)

JAG

Längtar efter min Malva och min Mackan <3

Grattis

på farsdag!!

Bowling

Igår va Mackan iväg och köpte ett Wii så vi hade bowling tävling i vardagsrummet igår kväll :) Jag vann såklart!! Men nu har han guldläge att tjuvträna eftersom jag jobbar tills i morgon!! Har varit och snusat på Travis också, godisen min :)

Fröken Lindström


vildhjärta!

<3 det är jag de!

Bambi!

Igår krockade jag.. Nej vänta, igår körde jag över ett rådjur! Det gick ganska bra med mig, men inte med lilla bambi!

Puss

Hoppas alla mår lika bra som jag! =)

Ledig dag = hemmafru!

Idag har vi varit lediga! Sååå skönt! Har städat, tvättat och bakat! Nu har vi duschat och ska mysa i soffan, fika lite goda morotscupcakes med mina godingar! =)

Årliga festen på loftet

Fast med respektive!!! Super härlig kväll.. idag har vi legat i sängen hela långa dagen. Bara myst tills vi fick främmande och nu har vi ätit middag och inväntar Malva :)

Relationsstatus

i ett förhållande!

Göteborg

I slutet av November ska jag åka till Göteborg för att gå på kurs!! Behöver hund och barnvakt i ett par dagar.. vem vill hjälpa mig?? Ni kan bo i min lägenheten om det underlättar!! :)

RSS 2.0