bjudgodis

23 timmar kvar tills jag gör helg. Om det inte blir jobb på söndag iofs =) Känns helt okej! Förkylningen börjar bli bättre också.. Köpte godis kvällen till ära men så fort jag ätit 5 bitar så inser jag att det inte är så gott.. Att man aldrig lär sig! Får bli bjudgodis helt enkelt ;)

Hur mår ni¿¿¿???

Helvete

Jag nös i går, 2 ggr sen var det i gång.. Jag är förkyld idag.. Ligger och tittar på film och försöker bli pigg! Jag måste jobba! Nu ska jag dricka te, äta vitaminer sen så, är jag frisk igen!!

Det är

som vanligt här hemma! Jag jobbar för fullt och Malva växer! Hon har tagit hål i sina öron och första skolfotot har kommit! <3 Så nu vet ni

puss och

God natt ni som läser! Nu har jag krypit ner hos mitt hjärta och ska sova en stund.

......

Jag minns ditt namn från förut men nu lever jag i framtiden!

Swisch

Den här dagen har bara sprungit iväg..! Fasen vad fort det har gått! Nu har alla åkt hem, har haft massa gäster! Mysigt.. Jag är väldigt social av mig så hade jag fått bestämma så hade jag haft någon nära hela tiden.. Speciellt dom man tycker om! Det va jätte längesedan jag och Frida fick sitta och prata av oss så det va dagens guldkorn! =)

 

Nu ska vi klura på vad vi ska äta för middag för det ska ju också göras!


Söndag

Idag ska Malva leka med en tjej som hon gick med på dagis som hon inte har träffat på säkert 3 månader och en till tjejkompis från skolan (Dom gick dagis ihop alla tre). =) jag ska dricka kaffe med världens bästa Frida och Simon! Igår lånade Malva Henkes ipad och jag en flaska vin sen avnjöt vi världens godaste tårt/paj hos Eva! Vi unnade oss lite lyx! Fick även sällskap i natt så sängen var inte stor och ensam! Nu har jag duschat och känner lugnet! Ska hoppa i kläder och göra mys frukost till mig och Malva Bus!

Jag gillar söndagar <3

HELG!

Nu jävlar är det helg! Ätit go middag med Malva, mamma och pappa och nu är vi hos Henke och härjar på! Lyssnar på Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre! Bra låt! Texten har nog en poäng! Fan vad jag myser nu! Hög musik och Malva är på strålande humör! Fina älsklingen! Mitt hjärtas skatt Malva, de är du de!

God morgon världen!!

Nu ska jag äta frukost och sen ut med Affe. Ska jobba på mitt nya jobb idag :-) första dagen.. ska bli hur kul som helst! Sen i eftermiddag och i morgon ska jag snusa på Malva heeeeela tiden. Ska inte släppa henne en sekund =) Hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha! Tjing

Cenny Holmberg

7 år igår... Fan vad fort det går! Tänka sig att det är så längesedan jag hörde din röst! Saknar dig! Ser din bild på kylskåpet varje dag! <3 Fina du

hallå

Jag fryser!! Har aldrig behövt använda båda mina täcken men nu fryser jag duktigt.. Mysigt att frysa ibland tycker jag :-) Nu är det sovdags, ska drömma mig bort i natt.. Älskar att göra det. Finns inga gränser och inga förbud ;-) Sov sött

Arbetsnarkoman

Malva gästbloggade igår =) Kanske var otydligt men det hon menade va att vi lekte en lek och den går ut på att man inte får pussa Malva för då blir hon en snigel! Vet inte vad hon har fått det i från men roligt hade vi!
 
 
Annars då? Jo Hej jag heter Åsa och jag samlar på jobb! Idag fick jag mitt 4e jobb så nu ska jag skolas in där och sen ska jag känna mig fram vart jag vill vara! Kan nog inte ha kvar alla 4! Jag älskar att jobba, är arbetsnarkoman tror jag! Men vad kommer hända den dagen man träffar sin livskärlek då? =) Hmm, klurigt!
 
 
Puss och god natt!

Utkast: Sep. 19, 2012

malva ska pussa mamma för at jag vilinte vara en snigel

Tjejsur

Jag är på kasst humör idag. Eller jag har inte varit det hela dagen men blev det nu ikväll på min kvällsrunda med hunden! Har kort stubin.. undra varför? =( Blir så trött på allt ibland.. Måste sova bort det här och bli glad igen. God Natt!

slut i kolan

Just nu har jag blogg torka! =) Kanske släpper snart så det blir lite nya inlägg! Har haft mycket för mig i dag, jobbat, pmöte, dansskola för Malva, blivit hörd på telefon! Är helt slut i kolan ;) i morgon ska jag upp tidigt för provtagning.. Cellprov och spiralkoll! Har haft ont länge nu =( Ska på ett nytt ställe i morgon, Länsstyrelsen! Nej en varm dusch på det här så! Tjing Tjing!

frnaghheiojadodkjepofpodkefmreöanmifonaeriondi

Har kommit en bit på vägen nu! Kanske blir bra det här i alla fall!... Nu fattar inte ni ett skit om vad jag pratar om va!? Haha lite det som är meningen! Jag håller på med ett evighets projekt som jag en dag hoppas blir till verklighet!! Inte helt omöjligt. Men jag kommer behöva lite hjälp på vägen, Lelle och Anna-Sara ni är dom som ska få äran att hjälpa mig! Spännande va! ;)
 
Nu har jag skrivit så mitt huvud är fyllt med endast bokstäver! Så jag säger God Natt!
 
 
PUSS
 

No surprise

I've practiced this for hours, gone 'round and  'round
And now I think that I've got it all down
And as I say it louder I  love how it sounds
'Cause I'm not taking the easy way out

Not wrapping this in ribbons
Shouldn't  have to give a reason why

It's  no surprise, I won't be here tomorrow
I  can't believe that I stayed till today
Yeah,  you and I will be a tough act to follow
But  I know in time we'll find this was no surprise

It came out like a river once I let it out
When I thought that I wouldn't know how
Held onto it forever just pushing it down
Felt so good to let go of it now
Not wrapping this in ribbons
Shouldn't  have to give a reason why

It's  no surprise I won't be here tomorrow
I  can't believe that I stayed till today
There's  nothing here in this heart left to borrow
There's  nothing here in this soul left to say

Don't  be surprised when we hate this tomorrow
God  knows we tried to find an easier way
Yeah,  you and I will be a tough act to follow
But  I know in time we'll find this was no surprise

Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that's left your eyes
That's why this comes as no, as no surprise

If I could see the future and  how this plays out
I bet it's  better than where we are now
But  after going through this
It's  easier to see the reason why

It's no surprise, I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
Yeah, you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no  surprise
Our favorite place we  used to go
The warm embrace that no  one knows
The loving look that's  left your eyes
But I know in time  we'll find this was no surprise

Det går i skov!

 Hur jag bloggar alltså! Ibland aldrig och sen kommer det en period då det blir några inlägg om dagen! Idag har vi hunnit med mycket jag och Malva! Städat undan lite sommarkläder och prövat alla vinterkläder ifall Malva hade vuxit ur något men det såg riktigt bra ut på den fronten! Igår kväll tvättade jag så jag har även hunnit vikt en massa kläder och varit ner med grejer till förrådet! Nu ska jag bara plocka ut diskmaskinen sen får jag göra kväll jag med! Malvsan har precis gått och lagt sig så nu ska jag fråga grannen om hon kan passa henne en stund så jag får gå på en lång promenad med Affe boy ;) I morgon börjar Malva dansskola efter skolan.. Hon är pirrig i magen säger hon =) Myspys!
 
       
   
  

idag har jag ont

.... ont i hjärtat men som plåster på såret fick jag hem min finaste älskling idag. Min bästa vän! Undrar varje dag vad jag skulle va om jag inte hade henne. Skulle mest troligen vara en ängel som tittade ner på er alla från himlen! För ett tag sedan när jag skrev så skrev jag att jag hade landat. Det varade bara en kort stund! Nu är jag ute på öppet hav igen och är lika vilsen som innan! Ska livet vara så här?
 
 
 
Spela vår låt nu, ta mig med storm
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig darling
Jag vet att vi kan
Men sen vill jag hålla din hand.

Jag älskar

parfymer!! Dom senaste 3 åren har, Escada Moon sparkle, DKNY be delicious, Christian Audigier Ed Hardy , Lacoste Touch of pink varit mina favoriter men nu har jag köpt 3 andra... Escada Island Kiss, Ralph Lauren, Paco Rabanne Lady million <3 Underbara dofter!

Jag fick

sovmorgon idag! =) Det va riktigt skönt! Nu har jag duschat och snart är det dags att äta lite frukost.. Affe sover fortfarande och älsklingen är hos hennes pappa och borde i skrivande stund vara på skolan!! I morgon börjar Malva dansskola och jag ska på personalmöte från morgonen innan jobbet! Håller på att grundar på en ny tatuering! Vet precis hur den ska bli =) Snart såå! Nu ringde mitt alarm men jag vaknade av mig själv idag så jag känner mig faktiskt utvilad. Va med grannen och tittade på film i går men somnade ganska fort så man är väl inte det roligast sällskapet här på jorden ;) Tror ni på ödet???

Musik

Regina Spektor - Samson och Stiftelsen Vart jag än går!

Lägg din hand i mot min kind och visa mig vägen

Jag har landat! Jag är inte lika stressad längre! Jag mår faktiskt bra.. Är karriärkvinna och mamma! Älskar alla mina jobb, en dag är aldrig densamma som den andra och vilka fantastiska människor det finns! I morgon är det dags för en ny arbetsplats och nya brukare. Jag har gjort 2 nya tattoo´s som jag älskar och fler blir det! Malva ska ta skolfoto för första gången så i kväll blir det till att lägga fram kläder och kamma det långa rapunzel håret! <3 Malva, det är du och jag mot världen. Jag älskar dig och det här är till dig: Du är det finaste jag vet. Du är det vackraste i världen. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken. Du är min ledstjärna och vän. Du är min tro, mitt hopp, min kärlek. Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina händer och mitt hjärta. Friheten är ditt vackra namn. Vänskapen är din stolta moder. Rättvisan är din broder. Freden är din syster. Kampen är din fader. Framtiden ditt ansvar. Du är det finaste jag vet. Du är det dyraste i världen. Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken

VIKTIGT!!

Oggy och kackerlackorna är fan det bästa som finns! =) Love it

RSS 2.0